10 lessen

UIT MIJN EERSTE JAAR ALS

VIRTUAL ASSISTANT

Ben jij ook benieuwd wat je in een eerste jaar ondernemen allemaal leert? Je bent niet de enige!

Het afgelopen jaar heb ik zoveel gesprekken gevoerd met startende ondernemers/Va’s. En ik weet nog dat ik dat ook deed toen ik net begon. Mijn standaard vraag aan de doorgewinterde VA was dan ook altijd:

En wat zijn de lessen die je me mee zou willen geven?”

Het antwoord op die vraag, die geef ik nu graag terug in de vorm van dit e-book.
Ik ben natuurlijk super benieuwd wat je ervan vindt. Stuur je me een berichtje om het te laten weten? Mijn dank is groot!

 

Geen VA, maar wel nieuwsgierig? Ook dan is het leuk om dit boekje te lezen. GRATIS

P.S. Ik verstuur geen nieuwsbrieven, maar wellicht een enkele update over een boek wat ik aan het schrijven ben. (Sssst! 😉) Uiteraard kun je je altijd uitschrijven en ga ik zorgvuldig met je mailadres om.