Over mij

 

Leuk dat je even kennis komt maken!
Mijn naam is Sharon Willemsen. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters (uit 2015 en 2021) in Houten. In mijn vrije tijd geef ik Salsa les, fotografeer ik graag, kan ik uren achter elkaar wandelen en ben ik stiekem een vogelaar. Ik kan intens genieten van alle kleuren en vormen van de wolken, mooie luchten, dans/theater voorstellingen en een goed concert. Festivals vind ik heerlijk en dat doe ik tegenwoordig veel te weinig. Ik geef de schuld aan het hebben van kleine kinderen 😉  

 

Werk ervaring

Lang geleden ben ik mijn carrière begonnen in het basisonderwijs. Met veel plezier heb ik voor de klas gestaan, een minor in gedragsproblemen en een master Special Education Needs behaald. Na een jaar of 10 merkte ik dat ik in het onderwijs niet genoeg meer tot mijn recht kwam. Ik wilde mezelf meer ontwikkelen en al mijn andere skills benutten. Na de geboorte van mijn eerste dochter ben ik niet terug gegaan naar het onderwijs en heb ik gewerkt als projectassistent, business manager en als laatste loondienst baan heb ik gewerkt als congresontwikkelaar voor onderwijs nascholing.

En toen kwam Corona. Met nog 3 maanden tot mijn zwangerschapsverlof werd mijn jaar contract niet verlengd. En dat was dat ontzettend spannend. Maar het was ook een prachtige kans om eens goed stil te staan bij wat ik nu echt wil. Benieuwd hoe dat proces ging? Lees dan mijn interview met ‘HoiUtrecht’ HIER. 

Als Virtual Assistant kan ik allerlei opgedane kennis en vaardigheden uit mijn eerdere banen combineren. Het organiseren, praktisch meedenken en uitzoeken hoe dingen werken of beter kunnen, daar haal ik mijn energie uit. Een gelijkwaardige partner zijn vind ik belangrijk in mijn samenwerkingen, omdat we op die manier samen verder komen. Ieder in zijn kracht. En misschien klinkt het een beetje cliché maar een open werksfeer waarin er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd word vind ik belangrijk.  

Handen uit de mouwen en lekker praktisch te werk gaan, that’s me!

 Ben jij er klaar voor?

Durf jij hulp in te zetten om zo voor extra groei of juist extra rust te gaan? Neem dan snel contact op en dan maken we samen een plan om jouw doelen te bereiken.